Nga sonte banorët e BBVK do të kenë një telefon në shtëpi

By

Vëllai i Madh ka vendosur që në ambientet e shtëpisë të kenë një telefon.

Zilja do të bie dhe banorët duhet të vrapojnë të përgjigjen kur do që telefoni bie. Çfarë telefonatë do të marrin dhe cili nga ata, banorët nuk e dinë. Nganjëherë telefonata do të jetë një lajm i mirë e me raste edhe jo fort i mirë.

Banorja e parë që mori telefonatë ishte Dafina.

Kush ishte dhe çfarë i tha? Ndiqni videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm