Nëse historia juaj duhet të dëgjohet, ‘Rrëfim’ – është adresa e duhur

By

Rubrika e re “Rrëfimi” do të nisë transmetimet pas disa javësh.

Kjo hapësirë do t’i ofrojë zë historivë që kanë nevojë të dëgjohen.

Nëse keni një përjetim i cili duhet të treguar, mund të motivojë, mund të shërbejë si shembull, dërgoni informatat përkatëse përmes email [email protected] sepse aplikimet janë hapur.

Në raste të rrëfimeve të cilat janë të ndjeshme, respektohet dhe garantohet privatësia e plotë e treguesit për të ofruar rehatinë dhe diskrecionin e domosdoshëm.

Xhirimi i tregimit të historisë me kërkesë të rrëfyesit mund të bëhet me zë dhe figurë të mbuluar /Prive.al

Artikuj të ngjashëm