Në shtëpinë e Ermal Fejzullahut: Çka thonë fëmijët për këngëtarin e njohur?!

By

Ermal Fejzullahu ishte sonte protagonist në emisionin Prive në një rrëfim më të veçantë nga të zakonshmit.

Me tre fëmijët, Artin, Bunën dhe Erën, këngëtari i njohur u intervistua nga Vlorijan Halili mbi detajet e jetës familjare.

Se çka thotë vetë Ermalin e çfarë thonë djali dhe vajzat e Fejzullahut mbi relacionin në familje mund ta kuptoni përmes videos së mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm