Në gjashtë muajt e ardhshëm, këto janë këpucët TOP TRENDI

By

Para se t’i vëni në konsideratë palltot trendi të Vjeshtës e Dimrit për vitin 2019-të, së pari duhet t’i shihni se cilat janë këpucët që duhet t’i keni në koleksionin tuaj, për të qenë sa më “in” me modën.

Revista e njohur Britanike “Who Wear What”, ka mbledhur nga sfilatat e modës të gjitha këpucët të cilat do ua shihni veshur blogereve e vajzave të famshme këtë vit.

Por nuk ka asgjë për tu befasuar, sepse shumica e mbathjeve që do jenë trendi këtë vit bëjnë pjesë ndoshta në koleksionin tuaj të këpucëve, dhe mjafton që t’i kombinoni me veshjet e duhura dhe ndoshta t’i lustroni pak që të duken në top formë.

Më poshtë Prive sjellë përmes imazheve, këpucët të cilat do jenë HIT-i i gjashtë muajve të ardhshëm:

Do rikthehet edhe moda e viteve te 70-ta!

E KUQJA E ZJARRTE KA GJITHMONE VEND NE TRENDET E REJA!

Rehatia po ashtu…

RIKTHEHEMI PAK EDHE NE TE 90-TAT…

Artikuj të ngjashëm