Ndryshojnë gjërat për Dhurata Ahmetajn!

By

Është paralajmëruar që disa javë që këngëtarja Dhurata Ahmetaj do të sjell një bashkëpunim për sezonin e nxehtë, mirëpo planet duket se kanë ndryshuar.

Për shkak të një projekti të ri muzikor që është duke punuar Dhurata ka menduar që dueti ta shtyej për më vonë dhe të vij sërish vetëm.

Kënga është me shumë ritëm dhe një zhanër më ndryshe seqë e kemi parë. Ky produksion muzikor është duke u realizuar në Room 6 dhe pason ‘Jam pa ty’.

Artikuj të ngjashëm