Nata e vitit të ri do jetë me e bukur në Klan Kosova: koncerti i madh festiv me 31 dhjetor (VIDEO)

By

Klan Kosova këtë vit është kujdesur maksimalisht që t’i mbajë shikuesit për vete, duke ofruar programacionin më kreativ.

Përveç se ka sjellë fytyrat më eminente nga politika e arti në drejtimin e emisioneve të televizionit, në natën e vitit të ri, transmeton një gala koncert me muzikë të bukur shqipe të kënduar nga zërat më të shquar shqiptarë.

Kastriot Tusha, Selami Kolonja, Manjola Nallbani, Vikena Kamenica, Yllka Kuqi dhe Leonora Jakupi, do të sjellin atmosferën e ngrohtë në shtëpitë tuaja në natën e fundit të vitit.

Rrini me KLAN KOSOVA!

Artikuj të ngjashëm