DAZED AND CONFUSED MAGAZINE BËN PREMIERËN E ‘PRICE’ TË JMSN

By

“DAZED” është një magazinë elektronike që fokus ka ngjarjet sociale dhe kulturën. Kjo ëebfaqe ka
promovuar videoklipin më të ri të artistit me prejardhje shqiptare JMSN.
‘Price’ titullohet ky projekt i shqiptarit i cilin vjen më ndryshe se hërët e kaluara.
Videoklipet e JMSN shquhen për fabulat dhe imazhet interesante që sjell.
Përpos këtij projekti këngëtari ka qenë mjaft i angazhuar në turne në Amerikë e shumë shtete të
Europës./Prive.al

Artikuj të ngjashëm