Momenti epik kur shikuesit e Game of Thrones shohin Aryan duke vrarë Mbretin e Natës

By

Të dielën në mbrëmje, në HBO në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është shfaqur episodi i tretë i sezonit të tetë të serialit ikonik Game of Thrones.

Ky ishte episodi më i gjatë i realizuar ndonjëherë në historinë e serialit e po ashtu, beteja më e gjatë e realizuar ndonjëherë në historinë e kinematografisë botërorë.

Gjithcka që ndodh gjatë këtij episodi të mbanë në ankth!

Dhe në momentin kur ti mendon që të gjithë mbaruan dhe të gjithë do të vdesin, vjen momenti heroik.

Arya Stark vret Mbretin e Natës apo Mbretin e të Vdekurve duke e therur me një armë prej celiku valerian, ashtu edhe siç shpjegohet gjatë tërë serialit që vetëm kjo lloj arme i vret ata.

E SHBA, derisa qindra spektatorë po e shihnin bashkë episodin e ri, patën një moment epik të reagimit kur Arya bëri gjestin heroik!

Artikuj të ngjashëm