Modelja shqiptare flet hapur: “Pishman që i bëra buzët, dua t’i heq” (VIDEO)

By

Injektimi i buzëve u bë ekstremisht i popullarizuar pasi të famshmit folën publikisht për të. Në vitin 2015-të, pasi Kylie Jenner u rrëfye duke treguar se ka bërë buzët, klinikat kanë raportua për 70% rritje të kërkesave pas 24 orësh nga momenti kur ajo e pranon se i ka mbushur buzët.

Jo të pakta janë edhe vajzat shqiptare qe kanë kryer këtë lloj ndërhyrje në fytyrën e tyre, e ndër to është edhe modelja Vildane Zeneli.

Megjithatë, edhepse i ka bërë buzët, ajo thotë të jetë penduar për këtë vendim dhe tash dëshiron t’i heq.

“Pse i bëre buzët”, e ka pyetur Alaudin Hamiti mbrëmë Zenelin gjatë një interviste në emisionin Nd’rrimi i Natës.

“I bëra prej qejfit. Po palidhje shumë, i kam rënë pishman dhe tani dua t’i heq”, ka thënë Vildanja.

Ndiqeni të plotë intervistën më poshtë:

Modelja shqiptare flet hapur: “Pishman që i bëra buzët, dua t’i heq”

Injektimi i buzëve u bë ekstremisht i popullarizuar pasi të famshmit folën publikisht për të. Në vitin 2015-të, pasi Kylie Jenner u rrëfye duke treguar se ka bërë buzët, klinikat kanë raportua për 70% rritje të kërkesave pas 24 orësh nga momenti kur ajo e pranon se i ka mbushur buzët.

 

 

Artikuj të ngjashëm