Mbetemi edhe pak te Eurovizioni, Linda Halimit i shkruajnë fansat nga Kina!

By

Në vitin 2017-të, ajo kishte marrë pjesë në Eurovizion duke përfaqësuar Shqipërinë me këngën “World”.

Dhe që atëherë, edhe pse kanë kaluar dy vite që nga paraqitja e Lindës në Kiev të Ukrainës, fansat anë e mbanë botës e mbajnë në mend performancën e saj.

Madje një fans i entuziazmuar i ka shkruar asaj e-mail, duke e lëvduar për këngën me të cilën garoi, dhe duke i thënë se ajo i ka mbetur në mendje që atëherë.

Ai madje i ka kërkuar këngëtares një CD të sajën me fotografi e të nënshkruar, e i ka dhënë edhe adresën e vendit ku banon.

 

Artikuj të ngjashëm