Mbështeti publikisht Palestinën, kërcënohet me vdekje familja Hadid

By

Familja Hadid po merr kërcënime me vdekje kërcënime për mbështetjen e tyre për Palestinën dhe situata është bërë aq keq sa janë detyruar të ndërmarrin veprime.

Çdo anëtar i familjes Hadid përfshirë Gigi, Bella, Anwar dhe madje edhe prindërit e tyre, Mohamed dhe Yolanda kanë marrë mesazhe ogurzezë që i kanë bërë ata të kenë frikë për jetën e tyre.

Na është thënë se këto kërcënime me vdekje vijnë përmes mediumeve të shumta duke përfshirë e-mailet, mediat sociale dhe madje edhe telefonat e tyre celularë, raporton TMZ, transmeton Klankosova.tv.

Burimet thonë se numrat e telefonit të disa anëtarëve të familjes Hadid janë zbuluar në internet gjatë javës së kaluar, me fjalë të tjera, ata janë mashtruar dhe ata kanë pasur njerëz të rastësishëm që i kanë goditur me ndjenja të tmerrshme duke përfshirë ato grafike përshkrimet se si ata do të kryenin ekzekutimet e Hadidëve.

Ata janë detyruar të gjithë të ndryshojnë numrat për të shmangur kërcënimet e vazhdueshme.

Situata është bërë aq keq saqë Mohamed po mendon të shkojë në FBI.

Artikuj të ngjashëm