Manikyret që duken shumë bukur në thonj të shkurtër

By

Ngrini dorën nëse kërkoni falje për thonjtë tuaj të shkurtër sa herë që bëni manikyr të estetistja?

Thonjtë vijnë në të gjitha format, madhësitë dhe gjatësitë, kështu që nuk ka asnjë arsye për t’u turpëruar që nuk keni thonj të gjata. Dhe e sigurt, një dizajn astrologjik ose formë të majes funksionon më së miri në thonjtë e gjatë, por ka një mori opsionesh mahnitëse të manikyrave për gjatësi të shkurtër.

Merrni manikyrin e xhelit për shembull. Pavarësisht nëse vendosni për një ngjyrë të fortë apo artin minimalist të thonjve, do të duket e mahnitshme në çdo gjatësi të vetme të thonjve. Manikyrët e xhelit për thonjtë e shkurtër janë tendencë për vjeshtë.

“Manikyrët e xhelit në thonjtë e shkurtër janë bërë kaq të njohura sepse është një nga manikyrët më të shpejtë për tu bërë, dhe më i lehtë për tu mirëmbajtur”, thotë Sarah Tuttle, themeluese dhe CEO e Olive & June. Ajo thekson se një formë klasike e rrumbullakët është një mundësi e fortë për shkak të prakticitetit të saj.

Artikuj të ngjashëm