Liberta Spahiu në një tjetër format, më afër jush! (VIDEO)

By

Si është një ditë e Liberta Spahiut, prapa kamerave?

Këtë tashmë do ta kuptoni përmes vlogut të saj të cilin ajo veç e ka realizuar e i cili do të publikohet sot në orën 18:00.

Çfarë bën prezantuesja gjatë një dite të zakonshme dhe kush e rrethon atë?

Shumë gjëra të tjera do t’i kuptoni sot nga vet ajo./Prive.al

Artikuj të ngjashëm