Leonora Jakupi me dy albume  në 2016-të?! (Video)

By

Vitin që shkoi pushoi kjo për shkak të disa ngjarjeve të rënda që i ndodhën brenda familjes.  Por nga java e kaluar që u publikua ‘Pushkë e çifteli’, Leonora Jakupi do të jetë më aktive në skenë.

Jakupi në Prive tregoi se është afër përfundimit të albumit që e ka përmendur muaj më parë e në fakt ka dy vite që është duke punuar.

Përpos duetit me Gold Ag, Leonora akoma nuk ka ndonjë bashkëpunim të realizuar në album por nuk e mohon që mund të ketë.

Nga ky album do të rrjedhin edhe disa videoklipe.

leonora

Ndërkaq, në Prive Leonora tregoi se këtë vit do të publikoj dhe një album të dytë por jo me këngë të reja. Hitet ndër vite do të shënohen në projektin Leonora Gold.

PRIVE.al

Artikuj të ngjashëm