Leksione stili nga Katie Holmes pas ndarjes

By

Kur jeni në një gjendje “të mjerueshme” pas ndarjes nga partneri, gjëja e fundit që mendoni është
pamja e jashtme. Edhe pse shumë nga ju mund të mendoni se pas një ndarjeje humbet balanca e
stilit, e keni gabim.

Një fakt i gjallë (me qëllim apo rastësisht nuk e dimë) është Katie Holmes. Në gusht, Katie i dha
fund lidhjes me aktorin Jamie Foxx pas 6 vitesh lidhjeje. Edhe pse mund ta ketë lënduar kjo ndarje,
Katie meriton të komplimentohet për shijen në stil.

Nëse edhe ju jeni në një gjendje të tillë, merrni disa ide nga Katie dhe ndihuni të bukura me veten
tuaj.

Artikuj të ngjashëm