Ledion Liço hoqi dorë nga rrjetet sociale, Lori Hoxha vazhdon “detyrën” e tij

By

Ledion Liço prej disa muajsh nuk është aktiv në rrjete sociale. Ai ka mbyllur çdo llogari duke qëndruar sa më larg botës virtuale. Më parë Ledioni e kishte si ritual që zakonisht në mbrëmje publikonte disa filma si sugjerime për ndjekësit e tij në ‘Instagram’.

Tashmë që ai nuk i përdor më rrjetet sociale, duket se këtë ‘detyrë’ të Ledionit e ka marrë përsipër Lori. Ajo ka publikuar në ‘InstaStory’ një foto të një filmi dhe ka shkruar se duhet të këshillojë çdo kënd për filmat më të mirë.

“Duke qenë se Ledioni është duke u detoksifikuar nga rrjetet sociale e kam për detyrë të këshilloj çdokënd se çfarë është e mirë tani. Ju lutem shikoni ‘The Handmaid’s Tale’. Unë jam e fiksuar. D të fiksoheni dhe ju.

Mund të më falënderoni në çdo kohë në komente ose në mesazhe” , ka shkruar Lori.

Artikuj të ngjashëm