Fobia më e madhe e Bleros qenka kjo, e ai përballet shpesh me frikën e tij

By

Fobia nga lartësitë quhet akrofobia dhe me miliona njerëz në botë vuajnë nga kjo fobi.

Në mesin e tyre po bëka pjesë edhe këngëtari i njohur kosovar Blero, i cili këtë e tregoi në intervistë për Prive, duke rrëfyer 10-të gjërat që s’i kemi ditur për të.

Këngëtari ka folur për këtë fobi, duke thënë se megjithëse frikësohet shumë nga lartësitë, atij i bie shpesh të përballet me fobinë më të madhe.

Kjo ngase udhëton tërë kohën me aeroplan dhe ndodhet shpesh larg vendit.

“Sa herë nuk jam në aeroplan nuk jam vetvetja. E urrej jashtëzakonisht shumë. Por nuk kam qare pa hipur në aeroplan”, ka thënë këngëtari.

Artikuj të ngjashëm