Kush po e kopjon Young Zerkën?

By

Ai është një prej artistëve më unik në skenën muzikore shqiptare.

Të shumtë janë ata që mendojnë se Young Zerka i përket një ylli me të gjitha predispozitat për të depërtuar në tregun ndërkombëtar.

E duket se të huaj janë edhe artistët që po e kopjojnë në stilin e veçantë që ka.

Ka qenë vetë Zerka ai i cili ka ndarë sekuenca nga një projekt të një artisti i cili e ka kopjuar ku shorehet mes tjerash: ‘Na grin tu n’a vjedh dhe kopju… Ne fund te fundit mbase me shume lek behen duke kopjuar sesa duke krijuar!’.

Video e plotë, më poshtë! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm