Këngëtari i njohur arrestohet me akuzat e pornografisë me të mitur dhe trafikim seksual

By

Kelly përballet me akuza federale pas dy padive që pohojnë se ai ka bërë duke kryer marrëdhënie seksuale me të mitur, ka paguar të miturit dhe familjet e tyre që të gënjejnë hetuesit për akuzat kundër tij dhe e ekspozuan një grua ndaj një sëmundje seksualisht të transmetueshme pa dijeninë e saj.

Ai u arrestua në Çikago mbrëmjen e së enjtes ndërsa po shëtiste qenin e tij, thanë burime për CNN.

Qarkun Lindor i Nju Jorkut akuzoi Kelly, 52 vjeç, për shfrytëzimin seksual të një fëmije, rrëmbimin, punën e detyruar dhe shkeljet e Aktit Mann që përfshin shtrëngimin dhe transportin dhe tregtimin e grave dhe vajzave për t’u angazhuar në veprime të paligjshme seksuale ë nga viti 1999 deri në të tashmen.

“Këngëtari R. Kelly nuk ishte e angazhuar vetëm në muzikë, siç thuhet, për dy dekada ndërmarrja në drejtimin e R. Kelly gjuante gratë e reja dhe adoleshentët ëndrrat e të cilëve ishin për të takuar një superstar, shpejt u shndërrua në një makth të përdhunimit, pornografia e fëmijëve dhe puna e detyruar. Muzikanti që u shndërrua në grabitqar dyshohet se përdori starrëzën e tij për të detyruar disa viktima në aktet e ndryshme seksuale, ndërkohë që disa anëtarë të ndërmarrjes së tij llogaritën lehtësisht sjelljen e gabuar, “tha Angel Melendez, agjenti special për sigurimin e brendshëm në një deklaratë.

Kelly ka mohuar me forcë akuzat për sjellje të pahijshme seksuale në të kaluarën.

Akuzat në aktakuzën e Nju Jorkut detajojnë incidente të dyshuara në katër shtete: Illinois, Connecticut, Kaliforni dhe Nju Jork. Kelly është i vetmi i pandehur në aktakuzën e paraqitur më 10 korrik.

Aktakuza pohon gjithashtu se ai i ka ekspozuar të paktën një individi në një sëmundje seksualisht të transmetueshme pa dijeninë e tij.

Gjithashtu të premten, një akuzë me 13 akuza kundër Kelly u lirua në Qarkun Verior të Illinoisit.

Në të, ai u akuzua për një akuzë për konspiracion për të marrë pornografinë e fëmijëve, dy akuza për pornografinë e fëmijëve, katër akuza për prodhimin e pornografisë së fëmijëve, pesë akuza për joshjen e të miturit për t’u angazhuar në veprimtari seksuale kriminale dhe një akuzë për konspiracion pengojnë drejtësinë.

Kjo padi pohon se Kelly ka bërë pornografi me katër vajza nën moshën 18 vjeç dhe se ai dhe bashkëpunëtorët e tij kanë penguar drejtësinë duke u paguar njerëzve qindra mijëra dollarë për të mos bashkëpunuar me autoritetet, për të dhënë dëshmi të rreme për një jurie të madhe dhe për të blerë video të aktivitetit seksual.

Image result for r kelly

Burimi: CNN.com

Artikuj të ngjashëm