Trendet e ngjyrave të flokëve për këtë vit

By

Ashtu sikur industria e modës, trendet ngjyrave të flokëve ndryshojnë vazhdimisht.

Në vitin 2019, tendencat kryesore thonë se flokët tuaj duhet të jenë ose krejtësisht natyralë ose të guxoni të keni ngjyra të pazakonta dhe shumë kreative.

Sipas drejtorit kreativ të Redken’s Global Color, vetëm ngjyrat e hapura do të jenë në trend.

Më poshtë po ju sjellim disa sugjerime për ngjyrat e flokëve që janë në modë këtë vit.

Jemi të sigurt se pasi t’i shihni këto fotografi, do të mendoheni edhe ju për të bërë një ndryshim në flokët tuaj.

Ngjyra natyrale e flokëve

Ngjyrat e errëta

Ngjyra si konjak dhe kanellë

Ngjyrat e hapura

Krejt nuancat e ngjyrës së kuqe

Ngjyra e kuqe e hapur, trend i viteve ’90

Ngjyrat si ari dhe rozë e hapur

Ngjyrat blu dhe vjollcë

Teknika Balayage – theksimi i flokëve ashtu që të duken sa më natyrale

Ngjyra e bardhë si vanilla

Artikuj të ngjashëm