KUSH JANË SHARRI, AGO, BALO E BABO?

By

Aktori Blerim Destani njihet si njeri që i çmon dhe respekton traditën e kulturën shqiptare.

Në këtë linjë aktori ka vendosur që bëjë të tij katër qen të rracës autoktone ilire.

Blerimi ka rrëfyer për Prive se katër qentë i ka marrë në vendlindje, fshatin Bovozc të Malësisë së Sharrit.

Ndërkohë aktori ka menduar menjëherë edhe për emrat. Ai ka vendosur t’i emërtojë ata Sharri, Balo, Ago e Babo.

Me këtë hap, Blerim Destani ka përmbushur më në fund një dëshirë të kahmotshme të tij. /Prive.al/

1439661598261

14396616789271439661635261

Artikuj të ngjashëm