KUSH DO TË UDHËTOJ ME BLERON NË MEKSIKË?!

By

Fotografia e Bleros në rrjetin Instagram me mbishkrimin “Meksikë mezi po pres” ka ngjall kureshtje tek publiku.

Dyshimet për shoqërimin e Bleros ishin të ndryshme.

Prive kontaktoi me të për të konfirmuar nëse udhëtimi i tij drejt Meksikës do të shoqërohet nga ndonjë femër, por jo Blero para sezonit veror të mbrëmjeve e koncerteve do të udhëtoj për në Ibiza dhe në shtator në Meksikë. Dy pushimet do ti kaloj vetëm me shoqëri./Prive.al

Artikuj të ngjashëm