Kthim pas në kohë: Kështu dukej Alaudin Hamiti para 13 vitesh

By

“Burrat plaken si vera” – e ndryshe nuk mund të përshkruhej Alaudini i cili kaloi vite të tëra në televizion, e që ne kemi përshtypjen se ai ka gjetur ‘eliksirin e rinisë’.

Krahas jetës së suksesshme televizive edhe jeta e tij personale është e përmbushur me martesën dhe tre fëmijët e tij.

Postimi i fundit i Hamitit na ktheu shumë pas në kohë duke na kujtuar se kaq i pashëm ka qenë gjithmonë.

Një foto e shkrepur para 13 vitesh paraqet atë në rrobabanjo bashkë me djalin Noarin, gjatë një pikniku.

 

 

Artikuj të ngjashëm