E njihnim për këngëtare dhe arkitekte por Zaimina Vasjari e paska marrë misionin të bashkojë çifte!

By

Këngëtare e Arkitekte janë dy profesionet për të cilat njihet Zaimina Vasjari.

Por ajo s’e paska ndërmend ta lërë me kaq fushën e saj të veprimtarisë dhe ndoshta po shndërrohet në ofiçare martese.

Vasjari ka nisur të bashkojë edhe çifte në martesë. Për këtë, e dha lajmin vet ajo, pasi që në Instagram tregoi se një çift e kishte ftuar t’i martonte meqë ajo ishte këngëtarja e preferuar e tyre.

A nuk është një gjest i bukur nga Zaimina ky?

https://www.instagram.com/p/Bt0TcLfnNao/

Artikuj të ngjashëm