Princi Harry i shqetësuar, frikësohet se historia mund të përsëritet

By

Në dokumentarin e ri Harry & Meghan: An African Journey, Princi Harry dhe Meghan Markle treguan për sfidat me të cilat janë përballur si të porsamartuar dhe prindër të rinj, veçanërisht nën një kontroll të ashpër të mediave në Britani të Madhe.

Image result for prince harry and meghan

Ndërsa bisedoi me gazetarin britanik Tom Bradby, Harry konfirmoi se ai shqetësohet që Meghan do të kalojë nën të njëjtën presion si nëna e tij, Princesha Diana.

“Unë gjithmonë do të mbroj familjen time, dhe tani kam një familje për të mbrojtur,” i tha Harry Bradby. Ai vazhdoi, “Gjdo gjë që ajo kaloi dhe ajo që i ndodhi asaj është jashtëzakonisht e papranueshme. Unë që nuk dua një përsëritje të së kaluarës.”

Image result for meghan might face princess diana fate

Harry shpjegoi se presioni nga media kërkon një menaxhim të vazhdueshëm dhe se frikësohet se gruas së tij do ti ndodh e njejta gjë si nënë së tij, Princeshës së ndjerë Diana.

Burimi: People.com

Artikuj të ngjashëm