Kryetari i cilës parti kosovare u bë grimer? (VIDEO)

By

Politika njihet si profesion mjaft serioz i cili nuk është që të krijon komoditetin e të bërit gjëra relaksuese.

Por ka të atillë kryetar partie që përkundër rutinës së tyre kan të shprehur edhe shumë hobi të tjera që me të i’u dhënë rasti nuk hezitojnë ti tregojnë.

Është kryetari legjendar i Partisë së Fortë ai që sot ishte në rrolin e grimerit deri sa me shumë delikatesë dhe përpikmeri realizoi grimin e klientes së tij në një nga dyqanet e estetikes.

Kështu, në vazhdën e storjeve “Ndrrimi i profesioneve” protagonisti Visar Arifaj ngjau në një grimer mjaft profesionist./PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm