Klan Kosova me koncert madhështor: Këta janë emrat që do këndojnë krah Fejzullahut

By

Me rastin e 50-të vjetorit të karrierës së Sabri Fejzullauht, 10-të vjetorit të pavarësisë së Kosovës dhe 9-të vjetorit të themelimit të televizionit Klan Kosova, qendra kulturore “Klan Kosova”, organizon koncert madhështor.

Sabri Fejzullahu shënon gjysmë shekulli karrierë muzikore e kjo celebrohet në një mbrëmje që do mbledhi edhe plot emra të tjerë të muzikës.

Ledina Çelo, Leonora Jakupi, Ermal e Armend Fejzullahu, Vikena Kamenica, Petrit Çarkaxhiu, Kastriot Tusha, Ledri Vula, Lum Berisha e Dhurata Dora.

Me 15-të shkurt në ora 20:30, në Klan Kosova: Koncert me Sabri Fejzullauhun.

Artikuj të ngjashëm