KJO ËSHTË MENYJA E PRIVE-SË PËR TË SHTUNËN!

By

Këtë javë Prive sjell materialin për shqiptarët e Kosovës dhe prezantimin e tyre në skenën botërore. Çfarë efekti kanë pasur ata?

Artistët promovojnë substance narkotike. A kanë ndikim në publik këto vepra?

Në intervistën 60 sekonda përgjigjet Sellma!

Kujt i ka adresuar diss përmes ‘High 3’, Majku?

Tre datat më të rëndësishme të Arifhikmetit!

Por jo vetëm edhe materiale tjera e klip premierë iu presin këtë të shtunë në ora 19.00./Prive.al

Artikuj të ngjashëm