Kjo është kënga e parë e Encës për vitin 2021!

By

Enca Haxhia gjatë 2020 publikoi vetëm dy këngë “Ku mete” dhe “Breakdown” me Don Xhonin.

Edhe pse planet ishin për më shumë projekte, ato ndryshuan për shkak të pandemisë.

E gjatë kësaj periudhe, Enca ka realizuar edhe disa projekte tjera dhe e para nga to vjen shumë shpejt.

“Ndoshta” do të jetë kënga e parë e Encës për 2021./Prive.al

Artikuj të ngjashëm