Kjo aktore e famshme pëlqen të qëndrojë e pa grimuar

By

Gwyneth Paltrow ka folur rreth marrëdhënies së saj me grimin dhe se tani preferon të qëndrojë pa të.

“E vërteta është se asnjëherë nuk isha person i grimit. Gjithmonë më pëlqen të që mos e përdorë fare. Për mua, grimi gjithmonë e ka pasur kuptimin se jam duke shkuar në punë”, tha Gwyneth për revistën People.

“Kam shkuan në një shkollë më të gjithë vajza dhe nuk përdornim grim. Nuk visheshim për askë. Gjatë gjithë rutinës së shkollës fillore dhe të mesme, kjo nuk ishte bërë asnjëherë pjesë e rutinës sime. Dhe mendoj që një pjesë e “fajit” qëndronte në atë se gjithmonë isha një tip mashkulli. Më pëlqen ndjenja e të pasurit lëkurë të pastër”.

Artikuj të ngjashëm