Të mirat e të pasurit një person të ndjeshëm rreth vetes

By

A mendoni se partneri juaj është shumë i ndjeshëm dhe është më empatik se shumica e njerëzve që njihni? Ju mund të takoheni me një person shumë të ndjeshëm. Njerëzit shumë të ndjeshëm janë të mbingarkuar nga stimujt ndijorë dhe i ndjejnë gjërat më thellë se të tjerët. Ka disa përfitime të takimit me një person shumë të ndjeshëm, të shpjeguara nga një psikolog.

*Ata janë shumë empatikë. Ata ju kuptojnë si askush tjetër. Është e rrallë të takosh një person të tillë.

*Ata vlerësojnë më shumë përpjekjen sesa dhuratën fizike.

*Ju mund të mbështeteni tek ata për të krijuar planin. Ata janë të orientuar drejt detajeve dhe do ta kryejnë punën.

*Ata janë besnikë dhe jashtëzakonisht bujarë.

Artikuj të ngjashëm