Këto janë mikro-trendet verore që do të qëndrojnë me ne për gjatë!

By

Ka mikro-trende që janë krijuar për të zgjatur ndoshta vetëm brenda javës sa për disa fotografi Instagrami dhe shuhen para se ato të kenë mundësinë të arrijnë një audiencë më të gjerë.

Mikro-trendet kanë të bëjnë me ato artikuj të thjeshtë si printe, ngjyra dhe kombinime veshjesh dhe aksesore që janë të destinuar për ‘famë mode’ po që nuk funksionojnë në jetën e vërtetë dhe as për gjatë.

Shumë mikro-trende përveç këtyre si më poshtë:

Fustani ‘tub’

microtrends summer 2022

Moto-xhaketa

ASOS Design Oversized Leather Biker Jacket in Black

Dredhëzat si detaj

microtrends 2022

Çantat banane

microtrends 2022

Kapelat me paterna

microtrends 2022

Jacquemus Bob Artichaut Hat

Shali në stile të ndryshme

microtrends 2022

microtrends 2022

Fundet ‘plise’

microtrends 2022

Artikuj të ngjashëm