Këto janë 10 vendet më të mira në botë për të jetuar!

By

Bazuar në një anketë të bërë së fundmi nga autoritete gjermane, janë klasifikuar 10 vendet më të përshtatshme për të jetuar.

Sipas studimit gjerman në top listë janë Tajvani, Meksika dhe Kosta Rika. Mediat bëjnë me dije se një klasifikim i tillë është bërë në bazë të kostos së jetesës që ofrohet në këto vende dhe cilësia e përgjithshme e jetesës.

Për përpilimin e kësaj liste janë marrë parasysh 37 faktorë të ndryshëm, të cilët u vlerësuan nga 1 në 7.

10 të parat e listës përkatëse plotësohen nga vendet e mëposhtme:

  • Tajvani
  • Meksika
  • Kosta Rika
  • Malajzia
  • Portugalia
  • Zelanda e Re
  • Australi
  • Ekuador
  • Kanada
  • Vietnami

Artikuj të ngjashëm