Kështu do dukeshin të famshmet me “fytyrë të përsosur” të Instagramit (FOTO)

By

Influencuesit e bukurisë, gurutë e makijazhit dhe modelet e bënë bukurinë punë të tyre, ndërsa neve na mbajnë të magjepsur.

Buzët e plota, hunda e vogël dhe lëkura e pastruar definojnë fytyrën ideale, aktuale në Instagram, e cila është larg realitetit, por është bërë vepër arti në një farë kuptimi.

Ne e dimë që të gjithë janë të bukur ashtu siç janë, por do dëshironim të bënim një eksperiment të vogël, argëtues me gratë e famshme.

Kështu do dukeshin ato nëse do ndiqnin rutinat e bukurisë së influencuesve të sotëm.

Zendaya

Billie Eilish

Angelina Jolie

Rebel Wilson

Mila Kunis

Scarlett Johansson

Charlize Theron

Julia Roberts

Emma Watson

Jennifer Aniston

Kate Middleton

Rachel McAdams

Kristen Bell

Jessica Alba

Emilia Clarke

Artikuj të ngjashëm