Keni frikë nga dashuria? Duhet të jeni njëra nga këto shenja të horoskopit

By

Sipas astrologëve, personat që i përkasin njërës pre shenjave të mëposhtme kanë frikë të bien në dashuri.

Peshqit

Shenjë që e pëlqen dramën dhe shpesh kërkon t’i provojë të tjerëve që jeta është thjesht një dramë. Kanë frikë të dashurohen pasi mendojnë se në fund do përfundojnë të lënduar.

Luani

E shmang lidhjen pasi nuk e pëlqen refuzimin. Kjo është arsyeja përse nuk filloni një lidhje të re.

Shigjetari

Është shumë i hapur me personat që e rrethojnë dhe kjo e bën që të lëndohet dhe të pendohet. Për këtë arsye përpiqet të mbrojë veten, ndonëse nuk e ka në natyrë që të mendojë shumë.

Dem

Është shenjë që ka shumë e ndjeshme dhe e vërteta është se kur ke shumë emocione, lëndohesh më shpejt.

Artikuj të ngjashëm