Si të kujdeseni për fytyrën e thatë dhe të ndjeshme gjatë dimrit?

By

Lëkura në dimër është më delikate se në çdo stinë dhe nga frekuentimi i ambjenteve të ngrohta ajo acarohet dhe thahet më shumë seç duhet. I ftohti bën dhe ai punën e vet dhe ne gjendemi përpara një fytyre të acaruar, të skuqur dhe të fshikur.

Artikuj të ngjashëm