Këngëtarja e njohur ka probleme me frymëmarrjen në koncerte

By

Ariana Grande ka folur për gjendjen aktuale të shëndetit të saj.

Këngëtarja tha se ajo ka shumë dhimbje dhe paralajmëroi se duhet të anulojë një koncert.

“Unë jam akoma e sëmurë. Jam e sëmurë që nga koncerti në Londër. Nuk e di se si është e mundur por fyti dhe koka ime, kanë shumë dhimbje”, shkroi ajo në Instagram.

“Unë mund të këndoj por kam dhimbje dhe vështirësi kur marr frymë gjatë koncertit. Po takohem me doktorin tim dhe po përpiqem të bëj më të mirën për tu përmirësuar. Gjëja e fundit që do doja të bëja është të anuloja një koncert por jam e detyruar”.

“Unë thjesht nuk e di se çfarë po ndodh me trupin tim tani. Ju dua me gjithë zemër”, përfundoi ajo.

Artikuj të ngjashëm