Prezantohuni me “Minima Design”, kompaninë që dizajnon çfarëdo bluze që u shkon në mend!

By

Nëse lundron në Instagramin e tyre, mund të vëresh se çdo gjë që është publikuar është shumë kreative.

Kompania kosovare “Minima Design”, ka kohë që ka nisur punimin e bluzave me porosi, në të cilat ka mbishkrime nga më të bukurat e krejt varet se çfarë ti do e të shkon në mend.

?

A post shared by MINIMA (@minima.design) on


Punimet e tyre hanë punime dore dhe përfshijnë duksat e pambuktë sportivë e po ashtu edhe bluzat e llojit “T-shirt”, të cilat mbajnë nga një frazë që klienti e zgjedh si më të preferuarën.

Kompania bën transportin në tërë Kosovën ju vetëm thuajeni emrin se ku ndodheni e për më shumë, vizitojeni faqen e tyre të bukur në Instagram. /Prive.al

love will tear us apart again.

A post shared by MINIMA (@minima.design) on

Artikuj të ngjashëm