Këngëtari i njohur tregon se alkooli kishte filluar t’ia humbiste funksionin e trupit

By

Këngëtari dhe tekstshkruesi, Bobby Brown, ka treguar për luftën e tij me alkoolin.

52 vjeçari ka theksuar se për shkak të alkoolit kishte filluar të humbiste funksionin trupor.

“Trupi im kishte filluar të mbyllej, sepse isha duke pirë shumë alkool. Si pasojë alkoolit kisha arritur në pikën ku nuk duhej”, ka thënë Brown për People.

Brown ka deklaruar se më për të alkooli nuk ishte një gjë që tërhiqte, pos që e dëmtonte.

Artikuj të ngjashëm