Këngëtari i famshëm shqiptar: Kur të vendosi për dasmë, do ju ftoj të gjithëve (VIDEO)

By

Pati thashetheme se u kurorëzua me të dashurën e tij, por ai nuk e pranoi një gjë të tillë publikisht.

Këngëtari shqiptar Skerdi Ago, në Prive madje u zotua se do të na ftojë të gjithëve në momentin që do vendos të bëjëdasmë.

Në një intervistë që dha përemisionin në edicionin e kaluar, Skerdi tha se është shumë i hapur për vendimet që merr dhe se në momentin që do martohej, do bënte dasmë ngase ajo është gjëja më e bukur në jetë.

“Me thënë të drejtën me anën personale s’kisha dasht me u marrë. Njerëzit më paskan bërë dasëm në të fshehtë. D’u me thënë që kur ta bëj unë dasmën, do t’i thërras të gjithë. Asgjë s’kam bërë akoma, e kur të bëj dasmë do ju ftoj. Ajo është gjëja më e bukur në jetë. Jamshumë mirë me të dashurën time. Jam shumë i lumtur me të dashurën time”, ka thënë Skerdi.

Artikuj të ngjashëm