Për ditëlindjen e tij, Labinot Tahiri krijon fondacionin humanitar

By

Këngëtari kosovar e deputeti i kuvendit – Labinot Tahiri këtë të marte feston ditëlindjen e tij.

Labi i cili është bërë 29 vjec, në këtë ditëlindje ka zbuluar diçka të veçantë që ai e ka krijuar me forcat e tij.

Bëhet fjalë për “Fondacionin Humanitar – Labinot Tahiri”, me anë të të cilit këngëtari synon t’i ndihmojë familjet skamnore të Kosovës.

 “Vëllezër dhe motra shqiptare, në këtë orëqë unë i kam mbushur 39 vjet jetë, dua t’ua prezantoj Fondacionin tim në vend tëndonjë fotoje time. Tani e kam më të lehtë dhe do vazhdoj revolucionin për t’jugjendur njerëzve tanë sa më afër”, ka shkruar Tahiri.

Artikuj të ngjashëm