Kendall Jenner s’ka qenë gjithmonë kaq e bukur, ja si ndryshoi ndër vite

By

I kemi njohur motrat Kardashian nga seriali “Keeping Up With the Kardashians”, përfshirë modelen Kendall Jenner, që 10-të vjet tashmë.

Nuk është e nevojshme të themi se secila pjesëtare e familjes ka ndryshuar goxha stil ndër vite.

Kendall është rritur e transformuar në sytë tanë, nga një vogëlushe simpatike në një modele të pasarelave botërore e cila tashmë ka bërë emër.

kendall jenner hair style evolution 00 04311261

Si rezultat, Kendall nuk ka qenë gjithmonë kaq me klas e kaq e bukur sa është sot. Ajo ka ndërruar disa herë stilet dhe flokët e saja kanë përjetuar shumë modele…

kendall jenner hair style evolution 00 04311261

kendall jenner hair style evolution 00 04311261

Artikuj të ngjashëm