Kë doni të shpëtoni? Këta janë të nominuarit e javës

By

Stresi, Mbresa, Juliana dhe Gresa janë banorët e nominuar të javës.

Votoni banorin tuaj të preferuar që doni të shpëtoni për të mos e larguar nga shtëpia e ‘Vllait të madh’.

Artikuj të ngjashëm