Ka një arsye pse Adelina Tahiri nuk i shet rrobat dhe aksesorët që nuk i përdor më

By

Së fundmi, këngëtarja që momentalisht po qëndron në Vjenë, realizoi një sesion pyetjesh përgjigjesh me ndjekësit e saj.

Njëri nga ata e pyeti se nëse ka menduar ndonjëherë të shesë rrobat që nuk përdor më – që të gjithë e dimë se janë të shtrenjta.

Ajo u përgjigj se nuk do të mund ta bënte sepse ajo lidhet shumë emocionalisht me rrobat dhe aksesorët e saj – edhe me ato që ajo nuk përdor më.

Ndonëse ajo nuk do i hidhte për shitje, këngëtarja tha se shumë nga gjërat e saj ua fal njerëzve të saj të afërt. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm