Justin Timberlake i hap probleme Britney Spears! Çfarë ndodhi?

By

Publikimi i kujtimeve të ardhshme të Britney Spears, The Woman In Me, është përballur me katër muaj vonesë si rezultat i shmangies së proceseve gjyqësore mbi pretendimet e këngëtares për romancat e saj të mëparshme me Justin Timberlake dhe Colin Farrell.

Burimet i thanë The Sun Monday se pretendimet e bëra në libër nga ylli i popit fituese e Grammy-t, 41 për Timberlake dhe Farrell, tërhoqën shqetësimin ligjor nga avokatët që përfaqësonin të dy burrat.
Insajderi tha se ‘procesi ligjor nënkuptonte se publikimi u shty për katër muaj pasi diskutimet shkonin përpara dhe me radhë rreth asaj që mund të përfshihej’.

“Por kjo më në fund tani është zgjidhur dhe autobiografia e saj është gati për t’u nisur”.

Një person i brendshëm i tha botimit se libri, i cili vjen më 24 tetor, do të prezantojë një përshkrim ‘shkëlqyes dhe të përzemërt’ të jetës së fitueses së Grammy-t pas vitesh të tëra titujsh mes trazirave personale dhe çështjeve familjare.

“Kjo i ka dhënë Britney-t mundësinë për të treguar historinë e saj,” tha burimi i brendshëm, “e cila sigurisht nuk ka qenë e lehtë, por që do të jetë tepër ndriçuese për fansat e saj.”

Libri gjithashtu do të detajojë në lidhje me konservatorin e gjatë që Spears jetoi nën atë me banani Jamie Spears që e kontrolloi nga viti 2008 deri në vitin 2021.

Botuesi i librit Gallery Books e përmbledh atë si “një histori e guximshme dhe çuditërisht prekëse për lirinë, famën, amësinë, mbijetesën, besimin dhe shpresën”.

Spears njoftoi se ajo po shkruante një libër në shkurt të vitit 2022 në një postim në Instagram.

“Epo, unë jam duke shkruar një libër për momentin dhe pasi është në të vërtetë shërues dhe terapeutik… është gjithashtu e vështirë të përmend ngjarjet e së kaluarës në jetën time … Unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të shprehem hapur!!!” ajo tha.

 

Artikuj të ngjashëm