Justin Bieber ndërron zhanrin e tij muzikor?

By

Justin Bieber sapo ka lansuar këtë mëngjes këngën e tij më të re në bashkëpunim me yjet e muzikës Country, Dan + Shay.

Kjo është hera e pare që Bieber lanson një projekt në këtë zhanër

Justin Bieber, Dan + Shay, 10,000 Hours

24-vjeçari bashkë-shkruajti këngën e dashurisë së bashku me Smyers dhe Mooney, e cila kanalizon të njëjtat dridhje sentimentale dhe romantike si kënga e hitit duo të Grammy-it “Speechless”. Në të, Bieber, Smyers dhe Mooney premtojnë një jetë të tërë mësimi dhe dashurie për zemrat e tyre të dashura me disa harmoni ëndërruese dhe vokale të qetë.

“Do të kaloja 10,000 orë dhe 10,000 më shumë, nëse kjo është ajo që duhet për të mësuar atë zemër të ëmbël tënden”, këndojnë ata në kor.

Bieber duket se është kokë e këmbë në dashuri  këto ditë. Ai dhe Hailey Bieber u martuan (përsëri) gjatë një feste përrallash në Karolinën e Jugut të Hënën.

Ndëgjoni hitin e ri më poshtë:

 

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm