Jepni zë historisë tuaj përmes rubrikës “Rrëfim”

By

Platformave online shumë shpejt do t’i shtohet një rubrikë e re.

Në Youtube, do të nisë transmetimet pas disa javësh rubrika “Rrëfim”.

Kjo hapësirë mëton t’i ofrojë zë historivë që kanë nevojë të dëgjohen.

Nëse keni një përjetim i cili duhet të treguar, mund të motivojë, mund të shërbejë si shembull, dërgoni informatat përkatëse përmes email [email protected].

Në raste të rrëfimeve të cilat janë të ndjeshme, respektohet dhe garantohet privatësia e plotë e treguesit për të ofruar rehatinë dhe diskrecionin e domosdoshëm.

Xhirimi i tregimit të historisë me kërkesë të rrëfyesit mund të bëhet me zë dhe figurë të mbuluar /Prive.al

Artikuj të ngjashëm