Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez fillojnë një biznes të ri bashkë

By

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë bashkuar forcat për të ndryshuar botën e ushqimit!

 

Çifti i sapo fejuar u bashkua me Tiller & Hatch Supply Co., një markë e re e ushqimeve me cilësi të lartë dhe të shëndetshme, për të krijuar një linjë me ushqim të shëndetshëm.

Image result for jennifer lopez and husband new business with affordable meals

Ata janë të angazhuar për ta bërë shëndetin një pjesë qendrore të jetës së tyre.

Kompleti fillestar i ngrënies përmban tetë receta me cilësi restoranti të krijuara nga Bruce Hecker të Bruce’s Catering. Çdo vakt, i cili kushton më pak se 3 dollarë për shërbim, është krijuar për të qenë ushqyes dhe miqësor për buxhetin.

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez Launch Affordable Meal Line

Për më tepër, nga një pjesë e të ardhurave nga të gjitha shitjet do të përfitojnë strehimore dhe bamirësi që punojnë për të luftuar urinë.

Burimi: Usmagazine.com

 

 

 

Artikuj të ngjashëm