“Je rrenc”, “A ka mundësi me m’lënë t’qetë”, Adri e Buci kunja njëri tjetrit

By

Adri dhe Ylli kanë debatuar me njër-tjetrin, ku Ylli i ka thënë se nuk i beson as atij dhe as Shqipes gjithashtu e ka quajtur Adrin edhe gënjeshtarë.

Ndërsa Adri i ka kërkuar Yllit që ta lërë të qetë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm