Çka nënkupton ‘Bermuda’ në projektin e ri të Tunës?

By

‘Zemra jem’ ishte projekti i fundit i këngëtares Tuna këngë kjo që e riktheu atë me projekt të ri pas një pauze relativisht të gjatë.

Por ky nuk do të jetë projekti i fundit i saj kjo pasi që kënga e re tashmë është përfunduar e do të titullohet ‘Bermuda’.

Kënga mban vulën e ‘Mixey’ teksa për tekstin përsëri ka kontribuar Mixey, Bim Bimma, dhe Yll Limani e nëse gjithçka shkon siç duhet projekti do të publikohet më datën 5 nëntor.

E se çka nënkupton titulli i këngës ‘Bermuda’ dhe shumëçka tjetër rreth projektit në fjalë mund ti mësoni këtë të shtunë në emisionin Prive.

 

Artikuj të ngjashëm